Обука за презентациски вештини и јавен настап

 Подобрете ги вашите презентациски способности, научете како да презентирате, како да го надминете вашиот страв од јавен говор, подобрете си го вашиот имиџ и бидете успешни во вашата работа, а притоа стекнете се со сертификат.

 26 – 27 февруари,
11 – 15:30ч
ПСМ инкубатор, ул.Архимедова бб, Скопје
 
Агенда
- Комуникација,
- Видови на комуникација,
- Надминување на стравот,
- Техники на презентација,
- Презентација - почеток, презентација - крај,
- Вежба - Презентација пред аудиториум
- Вежба - Јавен настап пред медиуми
 
Цена.: 3500 денари
 
ЗАБЕЛЕШКА: Вашето присуство мора да го потврдите со уплата на
жиро-сметката најкасно 2 дена пред почетокот на обуката, со назнака „Обука за односи со јавност“.
Уплата на жиро-сметка: 300000002276141,
Банка депонент Комерцијална банка
 
Контакт: 071/ 38 60 91 или на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Top
children coloring book href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fazimahbteds.blackjack" target="_blank">BlackJack free card game BlackJack free card game is completely free to play. There are no app-in purchases within this application; Шкаф купе на заказ в МинскеШкаф купе на заказ в Минске