ТУРИЗАМ СО МАКЕДОНСКИ ЗАЧИН

ТУРИЗАМ СО МАКЕДОНСКИ ЗАЧИН 

 

 

Во минатата моја колумна напишав дека по изјавата на охридскиот градоначалник никој не реагираше и дека се остана исто. Но, згрешив, многу згрешив. 

Повеќе: ТУРИЗАМ СО МАКЕДОНСКИ ЗАЧИН

Кој е тука луд?

Кој е тука луд?

 

Изминативе неколку дена медиумите не бомбардираа за тоа колку македонските туристи оставиле пари во Грција и колку тоа било штетно за нашата економија. 

Повеќе: Кој е тука луд?

Професори, доктори на науки

Професори, доктори на науки


Оваа моја денешна колумна ќе ја посветам на нашите големи професори по економија, претприемништво и бизнис, кои во јавноста многу сакаат да се експонираат и да зборуваат во медиумите како големи експерти и како ништо во нашата држава на економски план не може да помине без нив.

Повеќе: Професори, доктори на науки

Туризам без туристи

Туризам без туристи

Долго време се мислам како да ја почнам мојава колумна, и како најубаво преку овој мој став да кажам и пренесам нешто, а да не бидам сватен од јавноста, еве уште еден се прави паметен па раскажува за туризамот, доста ни е од критичари и од луѓе со негативен став. Но, за жал тоа е вистината, јас многу би сакал да пишувам сега за позитивното искуство и да напишам за мојата чудесна земја како туристички рај, но реалноста ме враќа назад. Медиумите брујат и информираат дека сезоната пропаѓа, дека еве уште една пропадната сезона, дека наместо таа да биде продолжена и да трае 3 месеци, таа се сведува на помалку од 20 дена во годината,  стартува на 25 јули завршува на 10 август, за жал.

Повеќе: Туризам без туристи

Модул Маркетинг - програма за самовработување АВРМ и УНДП

Модул Маркетинг - програма за самовработување АВРМ и УНДП

 

Top
kid pics; Such options as splitting and doubling down are included so you can use these href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fazimahbteds.blackjack" target="_blank">advanced blackjack 21 strategies in your play together with blackjack basic strategy.; Купить шкаф купеКупить шкаф купе