кјгдс

ипоипоипои

Промоција на програмата за медицински стипендии за Роми на Алфа ТВ

Промоција на Програмата за медицински стипендии за Роми во емисијата Портик на ТВ Алфа (22. 06. 2012)

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/s54xtMhYAC0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ученици од „Корчагин“ ќе учествуваат на натпревар во претприемништво

Средошколци од Корчагин ќе учествуваат на натпревар во претприемништво

Македонскиот тим од средношколци победи на државниот натпревар во претприемништво кој се одржа на 23 ноември 2011 година, а кој беше организиран од Британскиот совет во Македонија во рамките на Глобалната недела на претприемништво 2011.

Повеќе: Ученици од „Корчагин“ ќе учествуваат на натпревар во претприемништво

Top
kids pics album; Such options as splitting and doubling down are included so you can use these href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fazimahbteds.blackjack" target="_blank">advanced blackjack 21 strategies in your play together with blackjack basic strategy.; Пластиковые кухни под заказПластиковые кухни под заказ