Искористи ја можноста да се пријавиш и искористиш бесплатната менторска поддршка од страна експерти во бизнисот. Пријави се на доленаведениот линк и пополни го прашалникот.

 

Проектот е поддржан од страна на Владата на Р. Македонија, УНДП и Швајцарската агенција за развој и соработка.

Медија

Ohrid.